Byte av bloggsystem

24 Feb 2022

Jag har kört denna blogg med Jekyll i många år nu, men ju mer saker jag velat bygga in, desto mer har det börjat ta emot att göra det. Vissa saker går sönder, andra går inte att implementera som jag vill ha dem och när RSS-flödet började strula och jag satt nästan en hel dag för att försöka ordna det så ledsnade jag.

Det blev, åtminstone tills vidare ,inget byte till något nytt creddigt hackigt CMS. Det blev WordPress. Om inte annat som en plats att landa på tills jag orkar sätta mig och leta rätt på något nytt som är trevligare än WordPress.

Allt content gick inte att importera eftersom RSS-filen från Jekyll var helt paj så jag får lägga in varje bloggpost manuellt så vissa äldre texter kan saknas ett tag. Jag ska ordna med lite re-directs till RSS-flödet också för de som inte upptäckt att de bytt plats med bytet till WordPress.

Jag vill bara understryka att jag verkligen inte hade någon lust att göra detta men fungerar inte RSS-flödet så är det helt oacceptabelt, oavsett vilket publiceringssystem man kör.