Datormagazin Retro nummer 6

19 Aug 2022

Datormagazin Retro #6

Det är snart höst (även om man inte kan tro det här i Stockholmsområdet), det är skolstart för barn, ungdomar och vuxna, och det är snart val till kommunfullmäktige, landsting och riksdag

Inget av detta är givetvis viktigt jämfört med det faktum att vi för sjätte året i rad ger oss på att göra ett nummer av Datormagazin Retro – den enda svenska retrotidningen som faktiskt ges ut på papper (bortsett från att tidningen också kan läsas via Readly och de nummer som säljer slut kan man köpa i PDF-format när pappersupplagan är utsåld).

Någon sa vid ett tillfälle till mig att Datormagazin Retro är en av världens största tidningar om retrodatorer – huruvida det är sant eller inte låter jag vara osagt men vi har väldigt roligt när vi gör ett nytt nummer varje år och av läsarnas reaktion att döma har de väldigt roligt när de läser vad vi lyckats knåpa ihop.

I år är det alltså dags för ett sjätte nummer vars innehåll vi sitter och jobbar med nu. Vi har också designat lite nya snygga t-shirts och annat roligt som kan vara kul att klicka hem så bege dig omedelbums till Datormagazins hemsida och boka ditt exemplar. Som vanligt måste vi ha 1000 förbokade nummer för att kalkylen ska gå ihop och jag hoppas du är med på denna resa även i år!

Om du råkar befinna dig i Stockholmsområdet kan jag också rekommendera att du besöker Commodoreträffen 2022 den 26-28 augusti där jag kommer befinna mig i egenskap av redaktör för Datormagazin Retro. Jag kommer även passa på att sälja och/eller ge bort motsvarande fyra flyttkartonger med retrosaker så kom gärna och säg hej!