Min Volvo S80 T6

7 Aug 2006

Eftersom jag lever ett ganska innehållslöst liv när barnen inte är hos mig så har jag funderat på att byta bil. Igen. Jag vet, jag köpte just Subarun och det är verkligen en bra bil men den har ett stort fel: sätena. Jag har en riktigt dålig rygg efter att jag skadade mig när jag var 15-16 år gammal och även om Subaruns säten ser och känns fantastiska så kan jag meddela att de inte är så värst fantastiska efter 7-8 timmars körning.

Jag har därför bestämt mig för att göra något åt saken. Jag har sålt Subarun (den nya ägaren kommer nog och hämtar den imorgon) och istället köpte jag mig en Volvo S80 T6. Här i Sverige anses ju S80:n vara en ganska gubbig bil men med de där fälgarna och en V6:a som skickar ur sig 272 hästkrafter drar den iväg före det mesta när rött växlar till grönt.

Allt inne i bilen fungerar. Den är snygg, den känns fantastisk och efter en andra längre provkörning tidigare idag bestämde jag mig för att slå till.

Nu ska jag bara ta mig ur skalet jag befinner mig i. Jag undrar när jag ska börja våga möta dagen igen.