Ur arkivet: Den sorgliga sagan som är Apple:s support – the never ending story

22 Jun 2022

Jag skrev detta i oktober 2004, drygt ett år efter att jag köpt en sprillans ny 12" Powerbook G4:

För en tid sen så lade batteriet i min 12" PowerBook av totalt. Jag fick kanske ut 30 minuters laddning ur ett batteri som inte ens var ett år gammalt så jag ringde Apple:s Support, fick för tredje gången förklara att jo, jag har AppleCare-paket till PowerBook:en men ni har reggat paketet på min gamla G3 PowerBook som jag inte äger längre! (de har lovat att fixa detta, för övrigt. Jag har faxat in pappret med min aktiveringskod för Apple Care till supporten tre gånger nu…).

Det är snart 18 år sedan jag skrev detta. Hade helt glömt bort det men det är kul att titta tillbaka på ett Apple som (förhoppningsvis, och samtidigt tyvärr) inte finns längre. Att jag skrev som en kratta på den tiden kan vi väl lämna därhän hoppas jag…